Всеукраїнський конкурс проектів з інформатики «Весела наука»

11 травня 2019 року у м. Одеса відбувся захист робіт та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу проектів з інформатики «Весела наука». Учні нашої коли (Овчаренко Є., Стовпяк М., Герасимлюк А.) та вчителі (Лавренко С.В., Стрижкова Ю.О.) гідно представили ЗОШ №86 та Запорізьку область у номінаціях «Графіка» та «Анімація» та стали срібними призерами.

Конкурс проводиться з 2010 року школою-ліцеєм «Чорноморський» серед учнів 5 – 11-х класів з метою підвищення інтересу дітей до вивчення інформатики, використання ІКТ в освіті та надання можливості обдарованій молоді продемонструвати свої вміння й навички. 
Цього року до участі в конкурсі долучилося близько 580 учасників з двадцяти областей України! Вони представили проекти в таких категоріях: анімація «Весела наука», короткометражний фільм «Ніколи не здавайся!», графіка «Мій тато – мій герой!», фотографія «Відображення», додатки для мобільних пристроїв і робототехніка. Вимогливе журі обрало кращих із кращих.

Захист проектних робіт відбувався в актовій залі школи-ліцею «Чорноморський» та на території Цитрус Академії, яка стала спонсором конкурсу. За традицією, для учасників організували чудові екскурсії містом. А після обіду розпочалося найочікуваніше дійство – нагородження переможців та вручення цінних подарунків!

Вітаємо наших призерів та бажаємо натхнення і творчих успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *